fbpx
Selecteer een pagina

Menu

Organic frozen pizza & craft beer.

Pizza 

Margherita (V)

 

Normaal geschikt voor Italiaanse koninginnen, nu bereikbaar gemaakt voor het gewone volk.

Natuurlijk heeft ook deze pizza een knapperige zuurdesem bodem en is hij belegd met biologische producten: tomatensaus van karakteristieke italiaanse tomaten en heerlijke buffelmozzerella. De groene basilicumblaadjes maken de kleuren van de Italiaanse vlag compleet.

 

Diavola

Duivels lekkere pizza met pikante bio salami uit Calabrië in het zuiden van Italië.

Natuurlijk heeft deze pizza een knapperige zuurdesembodem belegd met tomatensaus van karakteristieke Italiaanse tomaten en heerlijke buffelmozzerella. Daarbij doen we geroosterde paprika’s die een lichtzoete tegenhanger zijn van de pikante salami. De pizza wordt nog lekkerder en pittiger van een scheutje chili-olie.

 

 

Regina Bianca (V)

 

Deze pizza wordt gemaakt met stracciatella di bufala als basis. Dit is een combinatie van room en stroken mozzarella afkomstig uit Toscane. We beleggen de pizza met porcini, kastanjechampignons, gebrande hazelnoten en truffelolie uit Umbrië. 

 

Napoletana

Een pizza met alleen maar heerlijkheid. Selectief gevangen ansjovis van Fish Tales, ‘s werelds lekkerste kappers uit Pollara, Salina en daarbovenop nog eens de kleine maar fijne olijven uit Ligurië. Natuurlijk op onze knapperige zuurdesembodem met tomatensaus van karakteristieke Italiaanse tomaten en heerlijke buffelmozzerella.

Mortadella Bianca

Deze pizza wordt gemaakt met stracciatella di bufala als basis. Dit is een combinatie van room en stroken mozzarella afkomstig uit Toscane. We beleggen de pizza met een waanzinnige Mortadella uit Bologna en maken hem af met knapperige pistachenootjes. Natuurlijk ligt dit alles op onze knapperige zuurdesembodem.

 

Vegan Sott’olio (V)

 

Sott’olio betekent ‘onder de olie’ en slaat op de groenten die worden ingelegd met olie, zout en azijn. Dit maakt van anders lastig te bewaren groenten bijzondere smaakbommen. We combineren de Sott’olio met blauwe kaas van Max & Bien. Geloof het of niet, deze heerlijke schimmelkaas is helemaal vegan!

Deze pizza is natuurlijk op basis van een knapperige zuurdesembodem en krijgt een dubbele hoeveelheid tomatensaus. Deze pizza is vegan en lactosevrij!

 

Bier en limo BIO